Oplev Tenerife – din drømmedestination

Tenerife er en sand perle, når det kommer til fantastiske strande og bjerge. Øen byder på et væld af smukke kyststrækninger, hvor du kan nyde det krystalklare havvand og den blødeste hvide sand. Gå en tur langs de rolige bugter eller tag en dukkert i de afkølende bølger. Bag ved strandene rejser de imponerende bjerge sig, som danner en dramatisk og naturskøn baggrund. Bestigt det ikoniske bjerg El Teide, Spaniens højeste bjerg, og nyd den fantastiske udsigt over øen. Her finder du både vulkansk landskab, tætte skove og smukke vandfald, som giver dig en uforglemmelig oplevelse i den storslåede natur.

Vulkansk landskab med unik natur

Tenerife byder på et utroligt vulkansk landskab, der er skabt af øens aktive vulkaner. Besøg Teide-nationalparken, hvor du kan vandre gennem lavafelter og beundre den imponerende vulkan, Pico del Teide, der er Spaniens højeste bjerg. Oplev den unikke flora og fauna, som trives i dette særprægede miljø. Tenerife er et sandt paradis for naturelskere, der søger efter en anderledes og spændende feriedestination. Book din drømmerejse til Tenerife her.

Sprudlende kulturliv og gastronomi

Tenerife er et sandt paradis for dem, der elsker at udforske nye kulturer og smage lokale specialiteter. Øens sprudlende kulturliv byder på en unik blanding af spansk og kanarisk tradition, der kommer til udtryk gennem livlige festivaler, farverige folkloredanse og et rigt musikliv. Gastronomien er ligeledes et trækplaster, hvor du kan nyde autentiske retter som den berømte “Canarian Wrinkly Potatoes” eller nyde et glas af den lokale vin, der er fremstillet på traditionel vis. Uanset om du er til livlige markeder, hyggelige tapasrestauranter eller storslåede arkitektoniske perler, vil Tenerife byde på uforglemmelige oplevelser for alle sanser.

Aktiv ferie med vandreture og vandaktiviteter

Tenerife byder på utallige muligheder for aktiv ferie med vandreture og vandaktiviteter. Øen har et imponerende naturlandskab med vulkanske klipper, dybe kløfter og grønne skove, som er ideel for eventyrlysten. Tag på vandreture gennem de dramatiske bjergområder og oplev den unikke flora og fauna på tæt hold. For de mere vandsportsentusiastiske tilbyder Tenerife også spændende muligheder som kajaksejlads, snorkling og dykkerture, hvor du kan udforske øens farverige undervandsliv. Uanset om du foretrækker at være aktiv på land eller i vandet, så vil Tenerife byde på uforglemmelige oplevelser for den eventyrlysten rejsende.

Afslappende luksus i eksklusive resorts

Tenerife byder på en bred vifte af luksuriøse resorts, der tilbyder den ultimative afslappende ferie. Uanset om du foretrækker at nyde en rolig dag ved poolen, udforske de smukke strande eller forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling, finder du det hele på Tenerife. Mange af resortene har elegante suiter med panoramaudsigt over havet og førsteklasses faciliteter som fitnesscentre, restauranter og barer. Her kan du slappe fuldstændig af og lade op til den næste eventyrlige oplevelse på øen.

Familieferie med børnevenlige faciliteter

Tenerife er en fantastisk destination for familieferie. Øen byder på et hav af børnevenlige faciliteter, der sikrer, at både børn og voksne får en uforglemmelig oplevelse. Oplev de smukke strande med guldfarvet sand, hvor børnene kan boltre sig i det krystalklare vand. Besøg de spændende vandlande med rutsjebaner og pools, der garanterer timer med sjov og leg for hele familien. Gå på opdagelse i de farverige parker, hvor børnene kan udforske naturen og lege frit. Tenerife tilbyder desuden et hav af familievenlige restauranter og hoteller, der sørger for, at ferien bliver afslappende og ubekymret for forældre.

Romantisk getaway for par

Tenerife er en ideel destination for par, der søger et romantisk getaway. Øen byder på en række smukke og afslappende omgivelser, der er perfekte til at nyde hinandens selskab. Tag en tur op ad vulkanen El Teide og nyd den fantastiske udsigt over øen, eller slap af på en af de mange smukke strande med hvidt sand og krystalklart vand. Besøg den charmerende by La Orotava, hvor I kan gå hånd i hånd gennem de smalle gader og nyde den lokale mad og vin. Uanset om I vælger at tilbringe tiden sammen på hotellet eller udforske øens mange seværdigheder, vil Tenerife give jer mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab i de smukkeste omgivelser.

Oplevelser for eventyrere og naturelskere

Tenerife byder på utallige oplevelser for den eventyrlysten og naturelskende rejsende. Besøg Teide-nationalparken, hvor du kan vandre gennem vulkansk landskab og nyde udsigten over det imponerende Teide-bjerg, Spaniens højeste. Gå på opdagelse i de dramatiske Anaga-bjerge, hvor du kan opleve en unik flora og fauna. Dyk ned i de krystalklare farvande og oplev det farverige havliv, eller tag på kajak-tur langs kysten og se delfiner og andre havpattedyr i deres naturlige miljø. Uanset om du søger udfordring eller bare nyder at være i kontakt med naturen, så har Tenerife noget at byde på for enhver eventyrlysten rejsende.

Praktiske informationer om rejsen

Når du planlægger din rejse til Tenerife, er der nogle praktiske informationer, du bør være opmærksom på. Flyrejsen tager typisk 4-5 timer fra Danmark, og der er flere direkte flyforbindelser fra de største lufthavne. Du kan også vælge at rejse med bus eller tog, men det tager længere tid. Når du ankommer til Tenerife, kan du nemt komme rundt med offentlig transport, da øen har et veludbygget net af busser og sporvogne. Du kan også leje en bil, hvis du ønsker større fleksibilitet under dit ophold. Husk at medbringe gyldig rejseforsikring og pas, da Tenerife er en del af Spanien. Med de rette praktiske forberedelser kan du se frem til en uforglemmelig ferie på denne smukke ø.

Book din ferie til Tenerife nu

Tenerife er en fantastisk destination, der byder på uendelige muligheder for at nyde en uforglemmelig ferie. Uanset om du søger solbeskinnede strande, eventyrlige vandreture eller spændende kulturelle oplevelser, så har Tenerife det hele. Book din ferie nu og oplev den vulkanske skønhed, de charmerende landsbyer og den varme og gæstfrie lokalbefolkning. Tenerife venter på dig – lad ikke chancen gå fra dig.